Web Analytics Made Easy - Statcounter

علیرضا صادقی با اشاره به ثبت‌نام ۱۷۸ هزار و ۳۴۳ نفر از استان اصفهان برای شرکت در مراسم پیاده‌روی اربعین در سامانه سماح، گفت: شهرستان‌های اصفهان با ۹۲ هزار و ۶۲۰ نفر، خمینی‌شهر با ۱۰ هزار و ۳۳۵ نفر، نجف‌آباد با ۷۷۶۸ نفر و فلاورجان با ۴۲۰۵ نفر بیشترین تعداد ثبت‌نام زائر برای پیاده‌روی اربعین را داشتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



او با بیان اینکه شهرستان‌های شاهین‌شهر و شهرضا نیز در مرتبه‌های بعدی از نظر تعداد زائر ثبت‌نامی قرار دارند، افزود: مرز مهران با انتخاب شدن توسط ۱۲۴ هزار و ۹۵۶ زائر در صدر مرز‌های انتخابی قرار دارد و حدود ۱۰ تا ۱۵ هزار نفر نسبت به انتخاب مرز خروجی خود اقدام نکرده‌اند.

مدیرکل سازمان حج و زیارت استان اصفهان با تاکید بر لزوم پرداخت حق بیمه برای ثبت‌نام قطعی زائران، تصریح کرد: زائران باید ضمن مراجعه به سامانه سماح نسبت به پرداخت حق بیمه خود که ۱۸ هزار تومان مصوب شده است، اقدام کنند.

او با بیان اینکه ۸۶ هزار و ۲۶۵ نفر با پرداخت حق بیمه ثبت‌نام خود را قطعی کرده‌اند، ادامه داد: در صورت قطعی نبودن ثبت‌نام، افراد اجازه عبور از مرز را ندارند؛ بنابراین بر پرداخت حق بیمه در سامانه سماح تاکید می‌شود و شرکت بیمه‌گر تا ۳۰۰ میلیون تومان در صورت فوت یا نقص عضو، پرداخت خسارت می‌کند.

صادقی با بیان اینکه زائران برای خروج از مرز و شرکت در پیاده‌روی اربعین نیازمند گذرنامه دارای اعتبار هستند، گفت: توصیه می‌شود افرادی که از تزریق آخرین دوز واکسن کرونای آن‌ها شش ماه گذشته است، نسبت به تزریق دوز یادآور و تکمیل واکسیناسیون خود اقدام کنند.

او خاطرنشان کرد: توصیه می‌شود افراد درگیر با بیماری‌های خاص نظیر سرطان، دیابت شدید و بیماری‌های کلیوی و افراد نیازمند خدمات پزشکی ویژه از تشرف به این سفر خودداری کنند؛ همچنین تشرف به این سفر به افراد دارای سن بیش از ۶۰ سال توصیه نمی‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان اصفهان اصفهان

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: حج و زیارت پیاده روی اربعین سامانه سماح پیاده روی اربعین پرداخت حق بیمه ثبت نام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۶۱۲۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حق بیمه بیش از ۴ هزار مددجوی کمیته امداد ماهانه پرداخت می‌شود

عباس اهرابی در گفت و گو با خبرنگار مهر اظهار کرد: به منظور توانمندسازی و تحقق درآمد پایدار مددجویان، حق بیمه اجتماعی چهار هزار و ۱۶ نفر از مددجویان تحت حمایت به سازمان تأمین اجتماعی به طور ماهیانه پرداخت می‌شود.

مدیرکل کمیته امداد امام استان گیلان ادامه داد: بیش از ۲۳ میلیارد و ۹۰۰ میلیون تومان حق بیمه اجتماعی مددجویان تحت حمایت مشمول این طرح به سازمان تأمین اجتماعی طی سال گذشته پرداخت شده است.

وی با اشاره به اقدامات این نهاد برای افزایش ضریب نفوذ بیمه‌ای در بین مددجویان افزود: بیمه شدگان می‌توانند از تمامی مزایای بیمه‌های اجتماعی نظیر بازنشستگی، فوت و ازکارافتادگی استفاده کنند.

مدیرکل کمیته امداد گیلان اضافه کرد: بیمه اجتماعی شامل سه نوع بیمه اعم از طرح‌های اشتغال و خودکفایی در قالب صاحبان حرفه و مشاغل آزاد، بیمه اجتماعی زنان سرپرست خانوار شهری و بیمه اجتماعی مددجویان از طریق صندوق بیمه روستاییان و عشایر است.

اهرابی با بیان اینکه حق بیمه تأمین اجتماعی مددجویان، با هدف بهره‌مندی آن‌ها از مستمری بازنشستگی پرداخت می‌شود، عنوان کرد: با پرداخت حق بیمه اجتماعی، مددجویان می‌توانند از مزایای بازنشستگی، فوت و ازکارافتادگی برخوردار شوند.

وی، افزود: شرایط دریافت مستمری بازنشستگی برای زنان ۵۵ سال سن و مردان ۶۰ سال سن با سابقه پرداخت حق بیمه حداقل ۱۰ سال است که در سال گذشته ۲۲۳ نفر از بیمه شدگان از مزایای دریافت مستمری، بازنشستگی و مستمری برای بازماندگان و ازکارافتادگی بهره مند شده‌اند.

مدیرکل کمیته امداد گیلان در ادامه با بیان اینکه سال گذشته تعداد ۱۸۴ نفر از مددجویان مشمول بازنشستگی صندوق روستاییان و عشایر شدند، تصریح کرد: در حال حاضر چهار هزار و ۲۷ نفر از مددجویان روستایی مشمول طرح بیمه روستاییان و عشایر هستند که حق بیمه آنان به صورت سالانه توسط کمیته امداد مرکز به صندوق بیمه روستاییان و عشایر واریز می‌شود و طی سال گذشته حدود چهار میلیارد و پانصد میلیون تومان در این خصوص واریز شد.

وی در پایان با اشاره به اینکه در اواخر سال ۱۴۰۲ مجوز پرداخت حق بیمه تأمین اجتماعی ۷۰۰ زن سرپرست خانوار تحت حمایت دیگر نیز اخذ شد، اضافه کرد: بدین منظور بیش از ۴۲۰ میلیون تومان اعتبار تخصیص یافت.

کد خبر 6096762

دیگر خبرها

  • کودک ۶ ساله اصفهانی در کانال آب غرق شد
  • ◄ بیمه بدنه پارسیان چند درصد خسارت را پوشش می دهد؟
  • اعزام کاروان دختران حاج قاسم از اصفهان به کرمان+ فیلم
  • پرداخت حق بیمه بیش از ۲ هزار زن سرپرست خانوار هرمزگانی
  • ۱۵۵ اصفهانی همزمان با سالروز شهادت امام صادق (ع) خون اهدا کردند
  • حق بیمه بیش از ۴ هزار مددجوی کمیته امداد ماهانه پرداخت می‌شود
  • استقبال یک میلیون خانوار اصفهانی از کالابرگ الکترونیک
  • اسرار قانون کار؛ ۱۰ به اضافه یک راز که از کارگران پنهان می‌کنند
  • برخورداری ۶۲۵ زوج نابارور استان مرکزی از خدمات بیمه سلامت
  • کلید واژه پیشرفت صنعت بیمه